Novosti

Potpisani sporazumi o suradnji Državne škole za javnu upravu s Institutom za javnu upravu (IJU) i Pravnim fakultetom u Splitu

U nazočnosti ministra uprave Ivana Malenice, ravnatelj Državne škole za javnu upravu Rudolf Vujević i predsjednik Instituta za javnu upravu prof. dr. sc. Ivan Koprić te dekan Pravnog fakulteta u Splitu prof. dr. sc. Mirko Klarić potpisali su 13. prosinca 2019. sporazume o suradnji kojima će ove institucije surađivati u području jačanja administrativnih kapaciteta iz različitih disciplina iz područja javnog prava i javne uprave.

Više

Predstavnici DŠJU na DISPA sastanku u Helsinkiju

Dana 6. i 7. studenoga 2019. ravnatelj Rudolf Vujević i pomoćnica ravnatelja Valentina Miličić sudjeluju na sastanku koji već tradicionalno svakih šest mjeseci tijekom predsjedavanja pojedinih članica EU okuplja direktore i ravnatelje europskih škola i instituta za javnu upravu. Na sastanku u Helsinkiju svoja će iskustva na temu „Trust, Public leadership and eLearning“ razmijeniti više od 30 čelnika institucija zemalja članica EU i susjednih gostujućih zemalja.

Više
Stranica je optimizirana za rezoluciju iznad 768px.